Välkomna till Bentleydagarna 2023

Varmt välkomna på Bentley User Group Swedens användardagar som äger rum den 9-10 november 2023!

Vi kommer som vanligt vara i  WTC i stockholm precis som tidigare år.

Program

Det blir två fullspäckade dagar som erbjuder en bra blandning med över 40 användarpresentationer, föreläsningar och presentationer från Bentley. I år har vi även flyttat på årsmötet för att frigöra ännu mer tid till föreläsningar. Vi har lyssnat på feedbacken från förra året och planerar både fler användarpresentationer och workshops i år. 

Här hittar du programmet. 

Användarpresentationer

Vi har fortfarande några luckor kvar reserverade för användarpresentationer så om Du vill hålla i en presentation och dessutom gå gratis på hela konferensen är du varmt välkommen att kontakta oss via det här formuläret.

Anmälan

Anmäl er till en eller två dagar. Om ni deltar båda dagarna så ingår middag torsdag kväll utan extra kostnad! Ni som endast vill gå en dag kan anmäla er till middagen separat för 800 kronor.

Glöm ej att först registrera er som medlem om ni inte redan är det innan ni anmäler er. För personer tillhörande företag som är anslutna via företagsmedlemskap så är det kostnadsfritt att ansluta sig som medlem. Hittar du inte ditt företag i listan, kontakta oss.

Ni kan registrera er som medlem här: Bli medlem.

Befintliga medlemmar loggar in och administrerar sitt medlemskap samt anmäler sig till evenemang här Min sida.

Medlemmar
2 dagar inklusive middag: 5 400 kr
1 dag: 3 300 kr
Middag: 800 kr

Ej medlemmar
2 dagar inklusive middag: 6 300 kr
1 dag: 3 900 kr
Middag: 800 kr

Priserna ovan är exkl. moms.

Boka

Klicka på länkarna för att anmäla er till önskat val. Befintliga medlemmar loggar in och anmäler sig på Min sidaNedan finns även direktlänkar till varje alternativ och till bokning för icke medlemmar.

Studenter

I år välkomnar vi även studenter till konferensen. Registrera ett gratis studentmedlemskap och anmäl dig via detta formulär.

Hotell

Tips på hotell du kan boka i närheten: 
Med rabattkod: WTCKonferens
 – Hotel C Stockholm 
 – Hotel Xpress Stockholm Central 

Utan rabattkod: 
 – Hotell Scandic Continental 
 – Radisson SAS Stockholm

Vi ses i Stockholm!