Välkomna tillbaka efter sommarlovet!

Hej alla och välkomna tillbaka efter sommarlovet!

Ett stort tack till alla som deltog i vår årliga användardag i december förra året. Tack och lov har 2022 sett ett slut på pandemirestriktioner, och vi anordnar ett traditionellt fysiskt evenemang i november. Vi hoppas att se er alla där!

Bakom kulisserna har vi arbetat hårt för att förbättra och utöka rollen av Bentley User Group Sweden med början med en ny och förbättrad hemsida (https://bentleyuser.se/). Vi har också omorganiserat och utökat specialintressegrupperna (SIG). Den gamla GIS-gruppen har utökats till att omfatta det snabbt växande området som är reality modelling och kommer nu att omfatta ContextCapture, OrbitGT och OpenCities-plattformarna. Vi har också skapat en ny SIG för digitala tvillingar och kommer att fokusera på iTwin, Synchro, PlantSight och det kommande FactorySight-sortimentet av digitala tvillingprodukter från Bentley. Andra SIGs fokuserar på alla nya erbjudanden inom Rail, Civil och Building discipliner samt ProjectWise, MicroStation och många fler.

Vi söker också input från våra medlemmar: 

Vad vill du se från användargruppen? 

Har du några förslag på aktiviteter? 

Kan du hjälpa och bidra till vår förenings arbete för att förbättra Bentley-användarnas liv?

Kan du något som kan vara intressant för övriga medlemmar?

Vi har några idéer som Fråga experten-webbseminarier och skapa och förbättra lokaliserade datasets, men vi är verkligen intresserade av input från våra medlemmar. Vänligen meddela oss om du har några förslag.

Slutligen vill vi önska er alla en glad och framgångsrik höst och ser fram emot början på en ljus ny, post-pandemisk fas för Bentley-användare här i Sverige.

Mvh

Styrelsen